maanantai 27. lokakuuta 2014

Reeniä ja ruokaa




Hei vaan hei!

Viikonloppu meni jälleen Oulussa oikein mukavasti ihan vaan hengaillen. Oli tosi kurjat ilmat (vettä, loskaa, kova tuuli...), niin oli hyvä tekosyy jäädä sisälle makoileen :P

Viime viikko meni aika onnettomasti treenin suhteen, mutta onneks sentään hyötyliikuntaa tulee harrastettua työmatkojen muodossa ja koulun rappusia juostessa ylös ja alas... (Itsensä huijaamista :)

Tänään kun menin salille, oli tunti täynnä, mut onneks menin kuitenkin kuikuilemaan salin puolelle ja mahduin mukaan :) Treeniä tosin muutettiin hieman, jotta riitti kaikille välineitä.

Tänään tehtiin tälläistä:

Gymnastic skills:

X-min kolmella eri pisteellä, joissa harjotelttin:

- Erilaisia rengasjuttuja (esim. skin the cat)
- L-sit
- Päällä seisontaa

Tuo vedettiin suht pikaisesti läpi ja sit päästiin jumpan pariin:

OnTheMinute 30:

- 10 lunges (10 kg kiekko pään päällä)
- 15 GTO (pari ekaa kiekkaa 10kg kiekolla, loput 15kg)
- 5 deadlift (tein n. 5 ekaa kierrosta 60kg, sitten nostelin 75kg asti)

Eli jokaisen liikkeen jälkeen vaihdettiin seuraavaan "pisteeseen" ja jokaista liikettä tuli tehtyä 10 kierrosta 30 min aikana. Hiki lensi! Ihan hauskaa oli :)

Haeskelen tässä taas vähän suuntaa itselleni treenin ja ravinnon suhteen... Kattelin tuossa muutama vuosi vanhoja kuvia ja oon ollut aika paljon hoikempi (mutta myös rimpulampi ja heikompi:D) kuin nyt, ja vähän alkoi houkuttamaan painonpudotus... Mutta mutta, pitää pohtia asiaa tarkasti :D Tein tuossa äsken tollasella kalorilaskurilla päivän syömiseni ja tänään on kyllä mennyt todella heikosti. Pitää varmaan lisätä välipaloja yks jos toinenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti