maanantai 7. huhtikuuta 2014

Back squat PR

Päivä alkoi gradun tekemisellä. Karolina tuli 11 aikoihin meille ja värkättiin gradun kanssa melkeen 16 asti. Saatiinpahan vähän sitä taas eteenpäin. Palautuspäivä lähenee jo kovaa vauhtia... Pelottaa vähän, että keretäänkö saada se siihen kuntoon toukokuun 5. päivään mennessä, että ohjaaja pystyy sen hyväksymään. Pidän sormet ristissä! 

Klo 17 oli aika mennä salille kyykkäämään:

3x1 Back squat

Lämpimiks 8x20kg, 8x40kg, 3x60kg, 70kg

1x80kg
1x90kg
1x95kg (vajaa kyykkysyvyys)
1x92,5kg

PR nousi 7,5kg! Tavoite oli saada 90kg ylös ja sehän tuli kuin tulikin ja jopa ihan kivasti :) 95kg tuli vielä ylös, mutta kyykkysyvyys oli kuulemma noin 5cm vajaa. Viimeisellä 95kg yrityksellä yritin varmistaa, että meen tarpeeks alas, mut sit menin aivan liian alas, enkä sieltä enää ylös päässyt. Harmittaa vähän, mutta toivottavasti kehitys jatkuu ja ne kunnon raudat sieltä tulis ihan rehellisesti ylös asti:)

Tähän perään oli seuraavanlainen metcon:

For time:

30-20-10
Front squat 30kg (noin 1/3 takakyykkymaksimista)
KB Swing 24kg

R: 6.20. Tässä oli jalat jo valmiiks aika hapoilla  ja melkeen heti alotettuani, ne meni aivan jäätävään tukkoon. Eturäkki oli myös aika huono ja tanko meinas valua alas hartioilta koko ajan. Tähän pitää siis keskittyä paremmin jatkossa. Kahvakuulaheilautuksissa ei ollut sen kauheampia ongelmia, puuskututti vaan aika kovasti... Pari taukoa pidin noiden settien aikana, mitä ei aivan välttämättä ois tarvinut, mutta noh, jälkeenpäin on aina hyvä jossitella. 
Nyt vähän ruokaa, saunaan ja sitten takaisin gradun analyysimetodin pariin... Huomenna olis tarkotus alottaa graduhommat klo 9 yliopistolla, sieltä treeneihin ja klo 20 alkaa yövuoro Hiiroisen myymälässä, mikä kestää yö kolmeen asti. Mitenköhän sitä pysyy hereillä? :I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti