tiistai 1. huhtikuuta 2014

Takakyykky + synttäritreenivideo

Sain tehdä perjantaina CFO:n valmentaja Essin suunnitteleman synttäritreenin. Tässä pätkiä siitä videon muodossa :) Liikkeitä oli 26 ja jokaista liikettä tuli tehdä joko 26 toistoa, 26 kcal tai jotain numeroihin 2 ja 6 liittyen :D Aikaa mulla meni tuon tekemiseen 59min melko leppoisella tahdilla. Oli ihan kiva ylläri, vaikka olihan siinä tekemistä! Harvoin sitä millään salilla näin hyvää "palvelua" saa :)


Viikonloppu meni siis lähinnä lepäillessä, maanantai kipeänä ja masentuneena väliin jääneestä Openista, mutta tänään tiistaina pääsin jälleen treeneihin ja kulkikin aivan kivasti! :) Salikaverit myös komppasivat ärtymystäni ja vakuuttivat, että kyllä niitä mahdollisuuksia vielä tulee. Kiitos siitä!

Eli tämän päivän treeni näytti tältä:

3x3 back squat

Alle tais tulla 6x40kg, 6x60kg, 6x70kg

3x80kg
3x82,5kg
3x85kg

Meinasin jättää 82,5kg:n tuon sarjan, mutta halusin sitten kuitenkin vielä koittaa, joskos tuo 85kg tulis ylös ja tulihan se! Toni meinas, että näytti tekeminen niin kevyeltä, että ois pitäny alottaa suoraan vähän isommista painoista. Ens kerralla sitten :) Kyllä tuo viimeinen sarja jo alkoi painamaan, mutta suht. kivasti se silti nousi. Pitää vaan hommata ne painonnostokengät niin kulkee vielä paremmin! :D Fakta.

Tähän perään oli:

2x8+8 Bulgarian squat 

2x8+8 32kg

Ihan ok, ois voinut olla enemmänkin painoa, ei siis sillä etteikö tuokin olis alkanut laittamaan etureittä tukkoon. Eikai sitä aina tarvi ihan loppuun asti tehdä? En tiiä.

Loppuun 3x400m run 1:1 (työ:lepo)

Juoksu tuntui aika raskaalta, mutta ehkäpä se siitä kun alottelee taas tuota hommaa. Kesää odotellessa :)

Nyt HIMYMIN viimeinen jakso ja nukkumaan, huomenna taas aamuvuoro, eli herätyskello soi 5 jäljestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti