perjantai 11. huhtikuuta 2014

Clean & Jerk, tempaus ja semmosta

Iltaa.

Mistähän sitä kirjoittelis... Tuntuu, että treenin suhteen ei ole mitään kovinkaan mainitsemisen arvoista tapahtunut, johtuen varmaan osittain siitä, että kello lähenee 24 ja herätys on 5 jälkeen. Tuntuu silti, että haluan vähän kirjotella näitä juttuja "pois alta". Eli hyvää tekstiä luvassa jälleen kerran... :) 

Karolina on tosiaan ollut täällä meillä joka päivä aamusta iltapäivään. Ollaan saatu gradun aineisto melko hyvin näiden viiden päivän aikana analysoitua ja omatkin ajatukset on jäsentyneet samalla. Ens viikon aikana pitäs saada analysointi sidottua teoriaan ja sitten koko homma alkaakin olemaan aika pitkälti paketissa, johdantoa, pohdintaa ja yhteenvetoa lukuunottamatta! Jee :) Saa tosin nähdä, onko ohjaaja samaa mieltä...

Emmi, Minna, Mattis ja Jaakko tulee pääsiäiseksi Ouluun! Tosi kivaa :) Siitä onkin aikaa, kun oon viimeeks noita nähnyt puhumattakaan siitä, millon ovat viimeksi käyneet Oulussa! Hauska viikonloppu luvassa :)

Maanantaina oli kyykkymaksimit, joista jo kirjottelinkin.

Tiistaina harjoteltiin Clean & Jerk 5x 2x clean + 1 jerk. Tein lähinnä taas tekniikkaa hakien. Painoja oli jokaisessa toistossa muistaakseni 45kg. 

Loppuun koitin vielä pelkkää riveä 65kg:lla ja se tuli aika kivasti ylös (kaikilla muilla kerroilla, paitsi sillä, mikä kuvattiin :D ) Pitänee joskus koittaa, paljonko sieltä sais nousemaan! Tänään just salilla puhuttiin noista maksimipainojen merkityksistä ja eihän sillä juurikaan ole merkitystä, koska Crossfitissa kehon pitää olla toimiva joka suhteessa, mutta kyllä se on silti hauska tietää, mikäli voimatasot on nousseet.

Tässä tosiaan video tuosta mun 65kg rivestä. Menin vähän turhan kyykkyyn, ainakin luulen niin, en tosin tiiä miten alas siinä pitäis oikeasti mennä... Muutenkin tekniikkaa pitää vielä hioa aika paljon, mm. siinä, että tangon pitää lähteä lantiolta, ei reisiltä.


Keskiviikkona oli lepopäivä ja kävin mobbailemassa. Olin ollut yövuorossa klo 20-03 ti-ke välisenä yönä, niin olikin aivan hyvä, ettei ollut kunnon treeniä. Aamulla kun heräsi tuntui siltä, niinkuin olis ollut jossain aivan muualla kuin töissä. On sitä vanha!

Torstaina tempaistiin ja clean & jerkkailtiin OTM10 -muodossa. Tuntui, että tempauksen tekniikka on saattanut mennä jopa hieman eteenpäin :) Essi ainakin antoi sen suuntaista palautetta! On se kyllä todella hyvä, että joku, joka tietää miten asiat tehdään, on katsomassa tätä säheltämistä ja kertomassa, miten hommat pitäis tehdä :)
Rivet ja työntö meni aivan ~ok, mutta kyllä se raskaalta alkoi tuntumaan. Painoa oli 40kg.

Tänään perjantaina oli penkin ykkösmaksimipäivä. En tosin päässyt koittamaan josko se perskeleen 60kg olis sieltä tullut ylös, koska olkapää alkoi vihlomaan heti alkulämpimistä asti :( Päätin kerrankin olla järkevä ja jättää olkapään rauhaan. Tein penkkiä 50 kiloon asti.
Tähän perään oli MUprogressioita, mutta niitäkään en viitsinyt sen kummemmin harjotella olkapään takia, kuten myös metconin kohdalla. Antti antoi mulle vaihtoehtoisen metconin käsipainotempasujen tilalle: 7 mavea, 7 kyykkyä AMRAP 7. Hiki tuli!

Nyt nukkumaan, että jaksaa taas huomenna töihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti