tiistai 15. huhtikuuta 2014

Bench press PR

Tervehdys!

Taas on menossa kevyt viikko treenien suhteen. 

Eilen maanantaina oli kehonhuoltopaketti, joka sisälsi mm. mobbailua ja qualityjumpan. Jumpassa oli Skin the cat, OHS, batman sit-up ja Hyvää huomenta -liikkeet, kaikki kevyillä painoilla ja laadukkaasti tehtynä. Skin the cateissa huomaa oman kehittymisen aika selkeästi: alottaessani crossfittailun en saanut sitä kovinkaan hyvin tehtyä, nyt saa  aikalailla oikean liikeradan mukaisen liikkeen aikaiseksi :) 

Tänään tiistaina tein viime viikon perjantaina kesken jääneen penkkimaksimin:

Lämpimiks olkapäämobbailua ja

Punnerruksia x määrä
15x20kg
 6x40kg
3x50kg

1x55kg
1x60kg

Loput toistot (65kg ja 62,5kg) fail.

Oon tosi iloinen, että tuo 60kg vihdoinkin nousi ylös! :) Ja kaikenlisäks se ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia! Siinä sit luulin, että irtoais enemmänkin kun tuo ei painanut juurikaan, niin löin 65kg tankoon, mutta se sit jäi puoleen väliin... Siinä tekniikkaa oli aika huono ja hätäilin aivan liikaa. 62,5kg:lla kävi sama homma. Toivottavasti ens kerralla sitten :) Kiva huomata, että kehitystä tulee! Toivottavasti tämä nousujohteinen harjoittelu ei ihan heti lopu.

Loppuun tein n. 20min aerobisen treenailun, joka sisälsi tuplanaruhyppyjä (huonosti kulki), n. 600m soutua ja loppuaika airdyneä.



Karolina on taas eilen ja tänään ollut täällä meillä 10-15 graduhommissa. Ollaan hiottu tulososiota ja kirjoteltu vähän johdantoa ja pohdintaa. On kyllä tosi hyvä fiilis tuon suhteen! Huomenna jos vielä tekis viimeiset rykäsyt ennen pääsiäisloman alkamista. Huomenna tosin töihin jo 5.30, mutta pääsen onneks 10. Saattaa silti pää lyödä tyhjää siinä vaiheessa kun pitäs aloittaa graduhommat :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti