maanantai 31. maaliskuuta 2014

Turhautuminen

Heipä hei! 

Tämä postaus tulee olemaan melko ankeaa luettavaa, koska harmittaa ja ärsyttää todella paljon: en saanut tehtyä viimeistä Open-lajia! Ottaa päähän aivan vietävästi! Olis pitänyt tehdä se silloin lauantaina, mutta ajattelin koko ajan, että pystyn tekemään sen maanantaina, joten suosiolla jätin välistä. Tänään maanantaina en sit lopulta voinutkaan tehdä sitä; kroppa (ja osittain myös pää) pistänyt pahasti vastaan :( Oli eilen lämpöä pikkusen ja tänään paikat on tuntunut tosi raskailta ja olo kaiken kaikkiaan löysältä. En sitten viitsinyt lähteä tekemään, ettei tuu mitään suurempaa ongelmaa.

Ehkä tämä ei ihan täysin maailmaa kaada, mutta olis se ollut vaan niin kiva koittaa, miten siitä olis selvinnyt... Veikkaan, että melko huonosti, mutta olispahan ainakin yrittänyt.

Perjantaina tein tosiaan normitreenin lisäks melko kivan synttäritreenin (laitan siitä postauksen joskus) ja meni kroppa aika tukkoon näistä. Päätin sitten, että teen lajin muiden kanssa ma, ketkä eivät myöskään sitä tehneet lauantaina syystä tai toisesta. Eilen sitten mittasin kuumeen ja lämpöähän se näytti... Kyllä voikin yhden treenipäivän (ja edelleen itse Openin) jättäminen väliin tuntua kurjalta :( ehkä tässä eniten kaivelee se, kuinka paljon pelkäsin sen lajin tekemistä ja sitä miettii, jos kroppa reagoi niin vahvasti tuohon pelkoon, että aiheutin itse itselleni sairauden :D eikai sentään..?

Jospa sitä huomenna pääsis taas harjoittelemaan ja toivottavasti mielikin tästä paranee. Tuleehan noita uusia koettelemuksia vielä vaikka kuinka, jos vaan niin haluaa :)

Kirjottelen joskus vähän enemmän Openeista, minkälaisia ajatuksia ja tunteita tuo viiden viikon karsinta on tuonut esiin itsessäni.

Viikonloppuna vietettiin myös mun synttäreitä muutaman kaverin kanssa, kirjottelenpa niistäkin toiste! Nyt unille, että jaksaa aamusta yliopistolle gradupuuhiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti