sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

The Open 14.3.

Ei yhtään huvita kirjotella atm, mutta kirjotanpa kuitenkin, nii saa tämänkin pois alta ja voi keskittyä ens viikolla muihin asioihin :)

Eilen lauantaina tehtiin siis Crossfit Gamesien Open vaiheen treeni 14.3. Laji näytti tältä:

AMRAP 8: (naisten painot)

10 deadlifts, 45 kg 
15 box jumps, 50 cm
15 deadlifts, 62,5 kg
15 box jumps, 50 cm
20 deadlifts, 70 kg
15 box jumps, 50 cm
25 deadlifts, 85 kg (tänne pääsin, 20 toistoon asti)
15 box jumps, 60 / 50 cm
30 deadlifts, 145 / 95 kg
15 box jumps, 60 / 50 cm
35 deadlifts, 167,5 / 102,5 kg
15 box jumps, 60 / 50 cm

Eli tarkoituksena oli 8 min aikana päästä niin pitkälle kuin mahdollista vuorotellen boksihyppyjä ja maastavetoja. Hypyissä toistomäärä pysyi samana, maveissa toistot ja kilot nousivat.

Tää oli tosi turmiollinen laji, alaselkä meni aivan hirveään jumiin ja noissa viimeisissä toistoissa päässä löi aivan tyhjää. Tekniikka meni ihan kauheaks ja väkisin yritti vääntää sitä tankoa ylös maasta :( typerää, mutta minkäs sille mahtaa kun haluaa antaa kaikkensa :D En olis kyllä pystynyt parempaan, ihan kaikki oli pelissä, mitä uskalsi ja pystyi itsestään antamaan. Kun kattoi aiempia eriä, mietti siinä itekseen, että "lopettakaa nyt hyvät ihmiset, teillä välilevyt on pian ympäri salia", mutta unohtui täysin nämä ajatukset siinä itse tehdessä... Onneks ei kenellekään käynyt kuinkaan!

Tulokseksi sain 111 toistoa. Aika tasasia tuloksia meidän salin porukalla sekä miehissä että naisissa. Muutamia yksittäisiä henkilöitä teki sitten vähän kovempia tuloksia, voimaa on :) Sen verran mokailin tässä lajissa, että ekoissa boksihypyissä lähin kävelemään boksilta tangolle 10 toiston jälkeen... Mutta en usko, että se vaikutti mitenkään ratkaisevasti mihinkään. Kun vedin noita viimeisiä 85kg toistoja, en voinu ajatella mitään muuta, kuin että kello löisi 8min aikarajaan. Oli aivan hirveää; itketti, hapotti ja särki sekä selkää että reisiä :I En ajatellut etukäteen, että tää ois kovinkaan paha treeni, mutta toisin kävi. Vaikkei tuo 85kg mave ole mikään ihan hurjan painava, alkoi se kummasti tuntumaan kun oli jo aika reippaasti maveja ja boksihyppyjä alla. Mutta tulipahan tehtyä!

Nyt tarvii vaan jatkaa treenaamista, että sais tuota voimaa ja kestävyyttä lisää :) jospa ens vuonna kulkis jo paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti