sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Front squat, DL ja TÖITÄ..!

Heippa hei!

Kulunut viikko on siis ollut mun talvilomaviikko: koulua ei ole, enää koskaan (toivottavasti en oo unohtanu mitään:D), mutta haittapuolena tällä "loma"viikolla on ehdottomasti ollut se, että työt alkoi jälleen... Oon ollut torstaina keskustan myymälässä tuurailemassa ja la-aamuna sekä su tuolla omassa kotoisassa Tuirassa. Meidän oli tarkotus lähteä Tonin mökille Leville, mut ei sit malttanut olla pois treeneistä (ja ehkä raha oli myös yks syy)... Keväämmällä sitten! :)

Treenit meni seuraavasti:

Maanantaina tehtiin Clean & Jerk 1RM

45kg
50kg
55kg (pr :D)

Koitin myös 60kg ja 57,5kg, mutta työnnöt kaatui aina liian eteen. Mulla ei tuo tekniikka ole vielä kovinkaan kummoinen... Nuo kilot tuli kuitenkin suht. kivasti rinnalle, että toivoa on :D  Tähän päälle oli quality metconi joka meni penkin alle...

Tiistaina treenailtiin mavea:

3x3 dl

3x85kg
3x95kg
3x100kg

Oli todella löysää ja raskasta tekemistä. Huh huh! Ei siitä sen enempää, vähän harmitti... Alaselkä ollut myös monta päivää tosi jumissa, että ehkä siinä vähän varoi sitäkin.

Tuon jälkeen oli aivan tosi kurja metcon:

For time:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
  Deadlift (60% 1RM)
  Burbees over bar

Enpä taida kirjottaa tästä mittään....

Tiistaina myös vietettiin muutaman opiskelukaverin kanssa aivan huippuja "talvipäiviä". Käytiin Edenissä kellumassa, tehtiin ruokaa, soitettiin kitaraa ja laulettiin ja kävästiin illan päälle vielä keskustassa pyörähtämässä haalareilla. Oli hurjan kiva nähdä noita tyttöjä :)

Keskiviikko oli lepo ja torstaina en päässyt salille, koska soittivat töistä enkä sitten kerennyt :( Harmitti! Ois tempaustreeni ollut tarpeeseen.

Perjantaina tehtiin etukyykkyä:

3x3

3x55kg
3x65kg
3x70kg
(2x75kg)

Tää meni aika kivasti! Tuntui hyvältä eikä jostain syystä edes harmittanut, vaikka toi 75kg tuli vain tuon 2 kertaa ylös. Oli viimeisessä toistossa kroppa aivan miten sattuu ja oli pakko pudottaa alas.

Metcon:

5x 2min on/1min off

20 Wall Balls
Max reps toes to bars

-tuloksesi on toes to barien määrä

Tää oli aivan hauska! Sain tehtyä 73 ttb.

Lauantaina olikin sitten open-karsinnat ja niistä erillinen postailu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti