torstai 27. maaliskuuta 2014

Pistoolikyykkyjä

Herätyskello soi kuuden maissa treeneihin. Oli iltavuoro töistä, joten piti/sai mennä pitkästä aikaa aamutreeneihin. Siellä näytti tältä:

Pistoolikyykky progressiot

Tehtiin kaikenlaisia juttuja pistoolikyykkyyn (eli kyykätään yhdellä jalalla toisen jalan ollessa koko ajan ilmassa) liittyen. En ookkaan tätä aiemmin harjotellut, niin oli ihan hauskaa päästä kokeilemaan uutta! :) Se sujuikin paljon odotettua paremmin. Olin joskus koittanut alkuaikojen metconissa tätä ja sillon se ei muistaakseni sujunut kovinkaan hyvin... Eli joko tässä ajassa on jalat voimistunut tai sitten oivalsin paremmin, että miten se liike tulee tehdä kun sitä siinä hinkkailtiin. Tämän jälkeen oli metcon:

OTM 10

10 KBS (16kg)
Pistol Squats loppuaika minuutista

Tulokseksi sain 113 toistoa, eli noin 10 pistoolikyykkyä jokaisella kierroksella. Vauhti pysyi siis melko samana koko ajan, muutamat toistot joutui jättämään laskuista pois kun tasapaino petti. Välillä taas meinas puuskututtaa melko pahasti niin vauhti hidastui kun mieli petti, mutta sitten tuli mieleen yks dokumentti Mikko Salosta, missä hän kertoi antavansa jokaisessa treenissa kaikkensa. Ei siinä sit muu auttanut kuin yrittää pusertaa kyykkyjä menemään.

Salilta lähdettiin vähän ennen 9 ja mentiin syömään aamupalaa kotiin. Karolina tulikin aika pian tänne ja tehtiin vähän gradua. Siinä se aika kuluikin nopeasti ja oli aika lähteä kohti töitä...Oli aika kiireinen päivä työpaikalla (kuten yleensä).

Postissa tuli tänään erittäin kivaksi yllätykseksi Minnalta paketti, jossa oli Headin 10min kuivuva pyyhe :D Oli mieluisa lahja! Äitin paketti saapui eilen ja siellä oli kaikenlaista yleishyödyllistä :) Tonin vanhemmat lähettivät hauskan soivan kortin. :) Toni ei anna mun katsoa jääkaappiin... Mitähän siellä mahtaa olla? Toivon, että banoffee-kakku :) Huomenna on siis mun virallinen synttäripäivä (26v., kauhujeni ikä...) ja lauantaina vietetään pienimuotoisia synttäreitä kavereiden kanssa: grillaillaan päivällä, hengaillaan, saunotaan ja tehdään illemmalla vielä uudestaan ruokaa! En viitsi huomenna juhlia, koska lauantaina on viimeinen Open laji! Mitähän siellä on luvassa, jännittää kauheasti!

Nyt vähän banaanimunakasta ja sarjan katselua. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti