keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Painonnostoa ja penkkiä

Salilla alkoi jälleen uusi sykli. Liikkeinä on penkki, takakyykky, TGU ja painonnosto. Viikko alkoi maanantaina painonnostolla:

5x 2-position snatch

Jälleen meni tekniikan hakemiseks. Ei huomattavaa edistystä... Hyppy pitää vahvasti pintansa.
5x 2-position clean

Tämä menee aivan kivasti! Taisin tehdä 55 kg asti. Ois voinut nostaa vielä painoja, mutta ajattelin jättää seuraavaan kertaan.
6x1 Jerk from rack

 Tämä on aivan onnetonta touhua: allemenon sijasta taidan hypätä ylöspäin ja punnerran sen tangon pään päälle. Pitää siis vaan jatkaa tekniikan hinkkaamista.

Tiistaina penkattiin:

3x5 bench press

Lämmittelyks: 8x25kg, 2x5x35kg, 5x45kg

5x45kg
5x50kg
5x50kg

Loppua kohden alkoi homma sujumaan vähän paremmin, en tiiä johtuuko siitä, etä kroppa alkaa olemaan kunnolla lämmin vasta monien toistojen jälkeen? Vähän oon kyllä pettynyt, kun tuntui kuitenkin liian raskaalta entisiin penkkituloksiin nähden. Eipä tuo toisaalta yllätyksenä tullut, koska ennen tuli penkattua aika paljon enemmän.  Crossfitissa kuitenkin on tarkotuksena olla tasapuolisesti vahva ja kestävä niin monessa jutussa. Aika pelottavaa!

Loppuun oli vielä ring dips ja metcon: amrap 4 - burbees. Ei kulkenu, ei sitte yhtään! 

Treenin jälkeen iski päänsärky, joka on jatkunut tänäänkin. Ei tunnu buranakaan oikein auttavan :( Mistä lie johtuu... Mutta tuli kyllä hyvin väärään väliin, kun gradua pitäis kovasti saada tehtyä. Ei oikein jaksa ajatella, lukea ja kirjottaa tässä olotilassa. 

Menis makoilemaan hetkeks ennen koululle menoa... On ohjaajan kanssa tapaaminen: saan vihdoin kandin paperit! (ihan hyvään tahtiin, koska eihän tässä ole maisterin papereihin kuin pari kuukautta :D ) Treeneistä on tänään lepopäivä, mutta mobbailemaan olis tarkoitus, mikäli tämä päänsärky haluais hellittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti