sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

The Open Workout 14.1.

Ensimmäinen Open-karsinta on nyt tehty ja itselleni se oli melkosen vaikea: tuplanaruhyppyjä ja raakatempauksia. Kumpikaan liikkeistä ei ollut ennen Crossfitin aloittamista mulle tuttuja ja niiden oppiminen on ollut hidasta ja tämän karsinnan myötä huomas, että on paljon vielä matkaa niiden hallitsemiseen.

Karsintalaji oli seuraava: As many reps as possible in 10 minutes:

30 Double unders
15 snatches (tai tanko miten vain pään yläpuolelle suorille käsille lattiasta)

Tuplanarut mulla sakkas oikeastaan koko ajan, oiskohan parhaimmillaan mennyt noin 8 putkeen... Se siis vei aika paljon aikaa. Tempaukset sain tehtyä putkeen paitsi viimeisellä kierroksella kahdessa osassa. Niihin olin aivan tyytyväinen, mutta sen jälkeen kun katsoin videon, ei tarvinu olla enää tyytyväinen: tein lähes kaikki tempaukset "muscle snatcheina" eli tein ne pelkällä käsien lihasvoimalla, tekniikasta ei tietoakaan = ei alle menoa eikä lantio tehnyt tarpeeks työtä, jotta tanko ois "lentänyt" paremmin pään päälle. Päätin tehdä tempauksina siitä huolimatta, että mullla ois ollut parempi tekniikka rinnallevedossa + työnnössä, se ois vaan ollut (luultavasti) vielä hitaampaa...

Sain tehtyä 137 toistoa, eli 3 kierrosta ja 2 tuplanaruhyppyä. Odotin vielä huonompaa tulosta, joten kai mun pitäis olla tyytyväinen :D Maailman parhaat naiset veti noin 10 kierrosta, joten eihän tuossa mitään kehumista ole... Mutta kunto ja taitotaso riitti tällä kertaa tähän. Toivottavasti ens lauantaina tulee vähän sopivampi laji itelleni (= sellainen, missä liikkeet ois jotenkuten kunnolla hallussa:D)

Tässä vielä video tempauksista (taitaa olla viimeinen kierros menossa?)

Jäi aivan ok fiilis kaikesta huolimatta ja oli kiva, kun oli treenikaveri laskemassa toistoja ja kannustamassa jatkamaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti