lauantai 22. maaliskuuta 2014

The Open 14.4.

Tavallisesta poiketein tein Open lajin yksin jo perjantaina työ- ja asuntonäyttökiireiden vuoksi. En tiedä vaikuttiko yksin tekeminen tulokseen, annoin kyllä mielestäni melko lailla kaikkeni toes to bareja lukuunottamatta. Ei alunperin ollut tarkoitus tehdä tätä lajia vielä sillon perjantaina, mut ajattelin, että onpahan sitten pois alta. En ollut syönyt riittävän hyvin sen päivän aikana ja sen kyllä huomas... Oli melko huonohkot lähtökohdat lähteä tekemään tätä lajia, mutta sen siitä saa :D

 Laji siis näytti tältä:

As many reps as possible in 14 min:
60 kcal row
50 TTB
40 Wall ball (14 lbs)
30 Clean (43kg)
20 Musle-up

Itse pääsin tuonne rinnallevetoihin asti, niitä sain tehtyä 7. Koitanpa hieman analysoida liikkeiden kulkua ja mitä olisi pitänyt tehdä toisin:

Soutu

Tarkoituksena oli siis soutaa 60 kaloria, mulla meni 6 vastuksella siihen aikaa hieman päälle 3.30 min. Se oli ehkä aavistuksen liian kova vauhti, koska siinä pääsi vähän hengästymään. Oli toisaalta hyvä, että soudin sen noin nopeasti, koska toes to barit kulkivatkin sitten huomattavan hitaasti.
TTB

Mulla on toes to barissa kippiliike edelleen aika hukassa, joten tekeminen on hidasta. Taisin saada tehtyä 3 ttb:a kippaamalla, mutta sen jälkeen vetelinkin aikalailla ykkösiä ja aina vauhdit mukaan, joka vie hirveästi aikaa. Hengailin myös aivan liikaa hinkkaamassa magnesiumia käsiin ym. lusmuilua. Onneks oli kannustusjoukot huutamassa vieressä, niin havahtui siitä horroksesta!
Muita ongelmia, nii oli: teipit rullautui kämmeniin ikävävästi ja teippaus ranteen ympäri oli liian tiukalla, ei veri päässyt kiertämään :D  Huomas sen siinä vaiheessa kun repi teipit irti käsistä... Puristusvoima oli myös melko koetuksella. Tietääpähän taas, mitä pitää alkaa treenailemaan enemmän. 

Wall ball

Wall ballien kohdalla aloin olemaan jo aika hapoilla, mutta sain tehtyä noin 5 heittoa kerralla ja tauot saikin sitten pidätellä oksennusta... Ihan hyvää settiä...Sain myös jälkeen päin kuulla treenikavereilta, et mun Wall Ball tekniikka on tosi huono; vien pallon melkeen tuonne polvien päälle (eli liian alas) vaikka se pitäis ottaa kiinni noin pään yläpuolella, jotta sen vois heittää kevyemmin takaisin. Oon luultavasti liian kaukana seinästä ja siks tapahtuu näin. Tätäkin pitää siis alkaa reenaileen lisää.

Rinnalleveto

Tässä vaiheessa puhti ja järki oli menetetty täysin ja väkisin riuhdoin ne viimeiset rivet, mitä kerkes. Viimeisillä sekunneilla annoin sitten periks, nyt vähän harmittaa kun yks meidän salilta teki sen yhden riven enemmän kun minä :D Tekniikasta ei tässä ollut tietoakaan ja pursitusvoima aivan finaalissa. 
Yhteenvetona vois sanoa, että kaikkeni kyllä annoin, mihin näillä tekniikoilla ja kunnolla pääsee!
Pitäs oppia ohjaamaan se raivo siihen tekemiseen, ei luovuttamiseen :( Paljon on vielä matkaa johonkin tavoitteeseen, mikä ei kyllä ole selvillä millään tavalla. Kai sitä kovaa kuntoa on loppupeleissä lähdetty hakemaan, mutta mitä sekin sitten tarkoittaa? :D
Meidän salin naisista (16 yhteensä) taisin olla sijalla 6. Vaikka tätä itseään varten tekee, niin väkisinkin sitä vertaa omia suorituksiaan muihin... Jep.

Tässä vielä kuva:


2 kommenttia:

  1. "Ellulle en häviä, muistan miettineeni kun rivet aloitin!" :)
    Kyllähän tässä on kyse paitsi itsensä voittamisesta, myös kuitenkin kilpailusta jossa vähän pitää verrata omaa suoritustaan muihin. Siihen nähden, kuinka vähän aikaa olet crossfittiä treenannut, olet tehnyt kovia suorituksia niin wodeissa kuin open-karsinnoissa.

    VastaaPoista
  2. Yllätyin kyllä kovasti, että se olit sinä, kuka veti vaan sen yhden enemmän sun aiempiin, huimiin suorituksiin nähden! Kyllä sun täytyy ottaa tämä laji uusiks :D
    ja toivottavasti tulokset tästä paranee :) onneksi on teitä, joita voi yrittää ottaa kiinni! :) ehkä huono häviäjä ei olekaan niin huono asia: pakko jatkaa treenamista :D

    VastaaPoista