perjantai 18. tammikuuta 2013

Fiilistä

Ollut pitkä päivä liikunnan suhteen tänään:

Klo 1015 - 1125 Sali
       1230 - 1400 Voimistelu
       1400 - 1530 Tanssi

Lähdettiin tosiaan aamulla Tonin kanssa repimään salille ennen liikuntatunteja. Mulla oli vuorossa selkä-takaolkapää -treeni. Meni aivan uskomattoman nappiin! Enpä ees muista, milloin olis ollut noin kova ja hyvä fiilis :) Kaikkiin liikkeisiin sai lisätä painoja ja vaikka treeni ottikin välillä koville, niin oli silti aivan mahtava fiilis eikä tullut semmosta: "ei perskeles ku ei JAKSA" -oloa. Tällästä sen pitääkin olla! Tuli niin uskomattoman hyvä mieli tuosta fiiliksestä ja jaksamisesta, että nyt tää treenimotivaatio vaan kasvoi entisestään :)

Aamun treeniä

Toni on kyllä aivan korvaamaton salikaveri: se on aina innokas lähtemään mukaan ja tsemppaa jaksamaan tarpeen niin vaatiessa :) Ennen aina kuvittelin, että käyn mielummin yksin puntilla, mutta nyt on nekin ajatukset kumottu. Tosi kivaa, kun on joku jolla on yhtä kova polte kehittyä!

Salin jälkeen kävästiin yliopistolla syömässä, josta tultiin takasin liikuntahallille voimistelutunnin pariin. Tunti alotettiin nassikkapainilla (hiki lensi!), jonka jälkeen oli vuorossa pari- ja ryhmäpyramidiharjoituksia. Tämäkin oli varsin hauskaa :)

Komea pyramidimme! Oikealta vasemmalle: Satu, Maija, Minä, Satu, Toni ja J-P.
Liikunnan sivuaine 2012-2013 B-ryhmä

Voimistelun jälkeen alkoi uusi kurssi: Rytmiikka ja koulutanssi. Vetäjänä toimii ikänsä hiphopia, streetiä ym. tanssinut Teemu. Oli oikein pätevän oloinen opettaja :) Eka tunti meillä oli lähinnä rytmiharjotuksia house-musiikin liikuttamina. Oli mukavaa, seuraavaa tuntia odotellessa!

Huomenna oiskin sitten jälleen työvuoro, 630-13, jonka jälkeen vois yrittää hipsiä salille, ellei sitä sitten siirtäis sunnuntaille. Riippunee siitä, mitä kroppa sanoo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti