keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Oikonojaa

Päivä alkoi telinevoimistelutunnin suunnittelulla Maijan kanssa. Aiheena oli kärrynpyörän ja takaperinkuperkeikan kertaaminen. Värkättiin telinevoimistelurata kasaan, jossa tuli mm. nuo edellä mainitut ja paljon muuta mukaan.

Itse telinevoimistelutunti piti sisällään kiepin, puolivoltin, renkaiden ja permannon harjoittelua. Oli hauska tunti jälleen kerran :)

Kulmanojan (?) testailua. Rankka liike!

Ennen telinevoimistelua käväsin salilla tekemässä hauis- ja ojentajatreenin. Ei ollut välttämättä kauhean hyvä idea käydä ensin salilla, koska tuolla telinevoimistelussa joutuu kyllä käsivoimat koetukselle, mutta hyvin selvisin silti :)

Salillakin meni aivan mukavasti! Sain vihdoin tuntumaa puish downiin myötäotteella, eikä ranteessa tuntunu enää (yhtä paljon:D) kipua, toisin kuin aiempina treenikertoina... Viimeisen talja-haukkarisarjan jouduin tekemään pudotussarjana (4x10), koska en ois muuten kerennyt valmistelemaan meidän opetustuokiota... Mutta tosiaan, kiva ja hyvä päivä ollut liikunnan suhteen jälleen!

Kivalla ilmeellä... mustelma on nassikkapainin aikaansaannoksia :)


Huomenna telinevoimistelut jatkuu, minkä jälkeen pääseekin sitten uimaan :) Sali saattaa jääädä vasta perjantaille... Alkaa nämä treenit kyllä pikkuhiljaa tuntumaan kropassa! Joka aamu on kuitenkin entistä parempi, kun tietää, että on oikeesti käynyt treenamassa ja ehkä se hieman näkyykin, kun kattoo aamulla peiliin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti