torstai 17. tammikuuta 2013

Reenimotivaatio: KOVA

Tää viikko on mennyt tähän mennessä erittäin liikkuvaisissa merkeissä: punttia, telinevoimistelua ja uintia! Osana päivistä oon päässyt tekemään tuota kaikkea, ne onkin ollut melko rankkoja päiviä, mut kivaa on ollut! :) Toi liikunnansivuaine on kyllä erittäin hyvä juttu! Ei tarvi erikseen lähteä koulun jälkeen tekemään aerobisia hommia, kun ne tulee tuossa opintopisteiden kylkiäisinä, hii :)

Oon tehnyt tällä viikolla punttitreenin maanantaina (jalkapuntti) ja keskiviikkona (ojentaja, hauis, vatsa). Huomenna pitäs käydä pumpauttamassa selkä ja takaolkapäät hajalle ja lauantaina rinta... En malta odottaa!

On kyllä niin uskomattoman hyvä treenifiilis ja -motivaatio koko ajan päällä! Tuntuu, että vois käydä treenaamassa vaikka joka päivä!

Tänään telinevoimistelutunnilla rikoin jotenkin mystisesti kantapääni. Pistävää kipua astuessa.. En tiedä mitä tein, ehkä trapoliini, mut kipeä se on... Toivottavasti menee äkkiä ohi. Uintitunnilla oli vuorossa rintauinti-tekniikkaa ja sukeltamista neljään metriin. Oli ihan kivaa, vaikka kylmä välillä tulikin.

Huomista punua, voimistelua ja tanssikurssia odotellessa...!

Hauisreeniä... Tää ei oo ehkä ihan edustavin kuva, mut muuta ei ollut laittaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti