maanantai 28. tammikuuta 2013

Jutta Gustafsberg ja MyBody-messut

Käytiin lauantaina Minnan kanssa kuuntelemassa Jutan luentoa aiheesta "Itsensä motivointi ja tavoitteisiin pääsy". Oli oikein hyvä luento ja Jutta vaikutti erittäin iloiselta ja mukavalta ihmiseltä :) Oli kiva kuunnella ja kattella!
Luento ei sinällään kauheasti uutta tietoa tuonut, mutta taisi se motivaatio silti vähän nostaa taas päätään. Luennon pääsanoma oli, että: "Aseta itsellesi tavoite, tee päätös ja onnistu".

Itsellä ei sitä varsinaista tavoitetta tällä hetkellä ole, kuin nauttia liikunnasta ja punttaamisesta, kasvaa ja voimistua sekä henkisesti että fyysesti sen tuloksena, toivottavasti ainakin! Pitäs varmaan jonkinlainen tavoite asettaa... Mikähän se sitte olis, niin?

MyBody -messuilla käväsin myös InBody -kehonkoostumusmittauksessa. Tulokset oli aivan okjees! Rasvaa sen mukaan mussa oli noin 18% ja kiloja löytyy 66. Lihaksia sitten jonkinverran ja ihan hyvin olivat jakautuneet pitkin kroppaa.
Rasvaprosenttia ei varmaan kauheasti voi enää tiputtaa, että pitänee kiinnittää huomiota siihen, että syö tarpeeks ja oikein varsinkin, jos meinaa sitä lihasta saada tarttumaan. Kunhan kesällä on suht. tikissä niin hyvä!

Eilen (su) kävin töiden jälkeen salilla tekemässä rinta-olkapää -reenin. Meni ihan ~ok... Meinasin kyllä viimeisessä penkkisarjassa jäädä tangon alle, mut sain sen onneks omin avuin ylös. Yks mies kyllä jo kovasti juoksi mun suuntaan :D Ei ihme kyllä edes nolottanut kauheesti! Luulen tuon tapahtuman johtuneen siitä, että tein vinopenkin ennen penkkiä isommilla painoilla kuin yleensä, niin oli sit voimat hieman loppu tuossa vaiheessa. Yleensä teen tosiaan penkin ensin, sitten vinopenkin ja painot oli nyt penkissä samat kuin yleensä ja vinopenkissä isommat... Noh niin. Sain kuitenkin yhtä toistoa vaille penkin tehtyä! :)

Tänään pitäs sitten hinautua jalkatreenin pariin... Heti kun koulujutut on valmiita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti