keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Uusi ohjelma

Tänään oli ensimmäinen päivä niin ruoan kuin treeninkin kanssa. Annoskoot tuntui melko isoilta, mutta kai se on uskottava mitä viisaammat ja lihaksikkaammat ihmiset puhuvat. Annan tälle ruokavaliolle kuus viikkoa aikaa todistaa, joskos se antais lisää lihasmassaa, sitten onkin neljän viikon pikkunen dieetti.

Salilla meno aivan yes/ok, vaikka aikaa siellä tuhlaantuikin melkeen 1,5h! Ei sovi mulle, ei sitten yhtään. Tosin siellä sattui olemaan yks sivuainekaveri samaa aikaa treenaamassa, niin luultavasti osa minuuteista kului poristessa mukavia. Niin tai näin, tällä mennään!

Ohjelmassa oli siis tänään rinta-olkapäät:

Viparit 3x8
Pystyp. kp istuen 3x8
Etunosto 3x8
Pystysoutu taljassa 3x8

Penkki 4x6
(Ristikkäistalja - en päässyt tekemään kun oli varattu koko ajan.....)
Vinopena kp 3x8
Flyes 3x8

Siinäpä se. Jossai suositeltiin, et naisten on hyvä tehdä olkapäät ennen rintaa, koska niihin on aika vaikea saada tarttumaan tavaraa. Tiedä siitä, mut pitää yrittää vaihdella ajoittain.

Salin jälkeen menin Minnan ja Karolinan kanssa kattomaan elokuvan "Svinalängorna". Se on aivan järkyttävän ahdistava ja karu elokuva ruotsin-suomalaisten elämästä 70-luvun ruotsissa. Alkoholi, väkivalta ja sopeutumattomuus piinaa elokuvan perhettä. Suosittelen!

Nyt odottelen, et Toni tulee LIESUSTA.  Tänään oli jälleen aamuvuoro, sieltä päästyäni oon koko ajan ollut menossa, päivällistä lukuunottamatta. Onneks huomenna on vapaapäivä niin saa ihan rauhassa puuhastella - huijasin! En tee mitään muuta, ku käväsen salilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti