torstai 8. elokuuta 2013

Karppauspitsaa!


Tehtiin eilen illalla karppauspitsaa Tonin kanssa. Se toimi paljon paremmin ku osasin arvata! Hurjan hyvää :) pohjan koostumusta vois kai kuvailla munakasmaiseksi... Tai jotain?

Tässä resepti pohjaan (ensimmäinen resepti kahdesta) ja tehtiin tuplana niin sai koko pellillisen. En suosittele kohottamista - ainakaan kulhossa - koska sit se on hankala saada pellille:

VHH-Pitsapohja

Täytteeks laitettiin:

- jauheliha (10%)
- tuore herkkusieni
- tuoretomaatti
- polar 15%
- punasipuli
- valkosipuliöljy + tabasco mausteeks päälle
- tomaattipyree-ketsuppisekotus pohjalle
- rucola

Suosittelen kokeilemaan!

Pohja uunista tullessa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti