maanantai 5. elokuuta 2013

Lepopäivä

Päivä on mennyt melko tavanomaisesti: aamulla 630 töihin paistamaan pullaa ja 1430 ulosleimaaminen. Oli ihan kiva työpäivä, kun tiesi, että tänään on viimeinen työpäivä ennen 3 vkon lomaa! :) Työpäivän jälkeen tosin huomas, että selkä oli mennyt melko jumiin melkeen 7 tunnin seisoskelun takia liian matalan pöydän äärellä... Jalkapöytä myös hieman arka, mistä lie johtuu.

Tänään en tosiaan oo liikkunut muuten kuin töissä. Muutamat punnerrukset ja vatsalihakset tein kotona. Ehkä se on välillä aivan hyvä vaan hengailla rauhassa? :) Ja oon saanut tehtyä rästissä olleita kouluhommia hieman eteenpäin. Jos huomenna kerkeis/jaksais kirjastoon niin ois enemmän ku hyvä juttu. Vuoden päästä tosiaan valmistuminen, niin ois parempi jaksaa hoitaa asiat pois alta...

Ollut melko vaikea päivä ruoan suhteen tänään - hirveä nälkä ja ruoanhimo koko ajan, mut oon pysyny lujana ja pitäytyny dieetissäni! :)

Otin tänään "ennen" -kuvia. Ajattelin, et voisin ottaa kuvat viikon välein ja kattoa tapahtuuko mitään muutosta. Tänne en taida uskaltaa päivittää ennenkuin huomaa - toivottavasti - tulosta. :) En mä nyt varsinaisesti kauhean huonossa kunnossa tälläkään hetkellä ole, mut aina sitä muutaman sentin voi nipistää! Siitä on sit kiva jatkaa lihaksikkaan vartalon metsästystä :) (ja kyllä, tiedän ettei tää ole kovin järkevää dieetata ennen massahommia, mut tuntuu, et pakko!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti