keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Askelkyykky 6x3+3

Hep!

Työpäivä meni tänään oikein leppoistan mukavasti Yrityskylässä. Lapset saivat kukin oman ammattinsa ja pankkikorttinsa, ja he saivat pyörittää pienimuotoista yhteiskuntaa muutaman tunnin ajan :) Kaikki vaikutti olevan aivan mielissään eikä mitään ongelmia ilmennyt. Lisää tällästä, missä pääsevät oppimaan käytännön asioita hauskalla ja motivoivalla tavalla!


Aamulla kun heräsin, tuntui, että jokainen mahdollinen lihas oli aivan tulessa ja kävely tuotti melkosia vaikeuksia... Päätin silti, että pakko mennä salille ja kyllähän se kannatti! Alkuun oli aika jäykkää, mutta kun kroppa lämpeni, alkoi hommat kulkemaan ihan ok. Ei tänään nyt ihan huippusuorituksiin päässyt, ei sinnepäinkään, mut enemmän kuitenkin kuin ei mitään :)

Treenissä oli tänään:

Front rack Lunges 6x3+3 (Askelkyykky tanko eturäkissä, 6 sarjaa, 3 toistoa kummallekin jalalle)

Otin lämmöiks muutaman setin pelkällä tangolla (20kg) ja sarjat tein seuraavasti:

1x3+3x40kg
5x3+3x50kg

En sit lähtenyt korottamaan painoja tuosta 50kg:sta.... Ei ollut tarpeeks fiilistä ;( mut ei se mittään! Ihan hyvän tuntuman noillakin sai. Ens kerralla sit paremmalla fiiliksellä ja toivottavasti kroppa ei oo näin tukossa.

Metcon näytti seuraavalta:

For time:
10 Pull Up
20 Air Squat
30 Burpee Box Jump
40 Push Up
50 Medball GTOH

 Blöääää... Leuat meni hyvin, kyykyt meni hyvin, burbeet oli sitä samaa ankeutusta kuin aina ja pää ei tänään kesätnyt yhtään... Tein ne aivan onnettomalla tahdilla :D melkeen hävettää... Punnerruksetkin oli hyvin raskaita tänään. Medball GTOH on siis semmonen, että kuntopallon (6kg) pitää koskettaa alhaalla maata ja ylhäällä oltava suorilla käsillä pään päällä. Toi meni aika kevyesti, oli vähän turhan keponen pallo... Aikaa mulla meni n. 8min, en vaivautunut kysymään tarkkaa aikaa kun ärsytti toi mun lusmuilu burbeissa niin paljon :D

Mut loppupeleissä aivan ok-treeni, ainakin tuli hiki ja kroppa on paljon vetreempi kuin lähtiessä :) Saa nähä miten on huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti