tiistai 7. lokakuuta 2014

Hyvä (treeni)päivä!

Hellou!

Päivä alkoi 6:12 herätyskellon letkeään melodiaan ja muutaman torkutuksen jälkeen kömmin ylös lämpöisen peiton alta. Työpäivä olis alkanut s2 (suomi toisena kielenä) -opetuksella parille tytölle, mutta toinen oli kipeänä ja toinen nukkunut pommiin... Eka tunti siis meni istuskellen, mutta eipä se haitannut :) Siitä se työpäivä sitten pyörähti käyntiin ja  kaikenlaista mukavaa ja hieman ikävämpää mahtui jälleen muutaman tunnin sisään. Opettajan hommissa on kyllä se hyvä puoli, että jokainen päivä on aivan varmasti erilainen! Työpäivä loppui suunnistukseen Edvininpolulla. Alla kuvia hauskoista ympäristötaideteoksista. Liittyvät ilmeisesti (?) seitsemään veljekseen.



Tänään oli treenissä seuraavaa:

Pull-up & Chest to bar -harjottelua

Tein suurinpiirtein 5x5 settiä pull-uppeja ja toiset samanlaiset chest to bareja. Kämmenet taas aivan tulessa niin eihän siitä kauheasti mittään tullut... Toivottavasti nää nahat alkaa pikkuhiljaa taas tottumaan tangossa roikkumiseen, niin pääsee reenaileen kunnolla! Noissa liikkeissä ei muuten sinänsä mitään kummempaa. 

Metcon:

For time:

21-15-9

Deadlift (60kg)
Box jumps (50cm)

Meni ihan kivasti, en hyytynyt oikeestaan missään vaiheessa! Boksihypyissä hypin pari huonoa hyppyä (toinen jalka vaan osui boksille/tasapaino petti), mutta muuten oon aivan tyytyväinen. Sain vedettyä joka sarjassa maastavedot putkeen. Vähän kyllä yllätti... Aikaa meni pari sekuntia alta 3:30. Pelotti aluks, etten saa pidettyä tangosta kiinni, koska noi leuanvedot teki taas tehtävänsä, mutta unohtui se kipu aika nopeasti tehdessä :) 

Hyvä fiilis! Huomenna sitten taas (ellei paikat oo aivan tukossa...tänään jo meinas kävely olla aavistuksen vaikeahkoa)...

Loppuillan taidan perinteisesti istua tietokoneella ja kuunnella musiikkia... Huomenna oppilaat on "Yrityskylässä" = ei tarvi suunnitella tunteja! 

Hephei!

Vielä lomafiilistelyjä loppuun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti