maanantai 27. tammikuuta 2014

Crossfit: The open

Heihoi!

Ensin vähän viikonlopusta:

Lauantaina pidin salilta lepopäivän. Käytiin aamusta kattomassa painonnoston piirinmestaruuskisoja. Siellä oli muutama meidän salin tyyppi nostamassa ja tempasipa eräs heistä uuden SE:n tempauksessa, työnnössä ja yhteistuloksessa (naiset 45-49v). Oli kiva käydä kattomassa :)
Tämän jälkeen mentiin syöpäsemään sushit Tomo-sushiin Tonin kanssa. Oli hyvvvää! Loppulauantai meni istuskellen sohvalla ja saunoen :)

Sunnuntaina kävästiin uimassa muutamat sata metriä ja hierotin selkäni niillä vesihierontajutuilla. Oli nimittäin melkosen tukossa perjantaisen (vai torstaisen?) metconin jäljiltä :I

Tänään maanantaina alkoi salilla uusi sykli. Luvassa on seuraavien 4 vkon aikana painonnostoa (kuten aina), takakyykkyä, thrustereita ja lisäpainoleukoja. Oon ihan mielissään noista liikkeistä :)

Tänään oli ohjelmassa 2-position snatch ja se meni itelläni vähän niin ja näin. En siis tehnyt tätä niinku ois pitäny, koska tekniikka on edelleen aika hukassa. Täsä tämä noin suunnilleen:

1x15kg
5x20kg
5x22,5kg
5x25kg
2x27,5kg
2x30kg
2x32,5kg (paras nosto tuli näillä painoilla! Napsahti kivasti, mut sit kadotin sen...)
2x35kg (fail, allemeno ei onnistunu jostain syystä ja sit treeniaika olikin jo loppu :( )

Semmoista. Mulla alkaa tuo tempaus kulkemaan aina paremmin vasta loppua kohden ja sit alkaa yleensä aika olemaan melko lopussa... Mutta saipahan taas tekniikkaa (ehkä) hieman eteenpäin!

Ilmoittauduin mukaan Openeihin! En tiedä oikeen, että miks, koska kunto ei todellakaan ole sillä mallilla, et siinä ois mitään järkeä... Mut ehkä sitä saa revittyä itestään hieman enemmän irti tuon myötä :) Karsinnat alkaa ens kuun lopulla. Jännityksellä odotan, että mitä sieltä tulee :)

Taaskin aika tylsä päivitys ilman kuvia, mut en jaksa... :D

Loppuharjoittelussa pyörähti viikko 4 käyntiin! Enää tämä + 4 vkoa ja se ois siinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti