sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunnuntaijumppailut

Heipähei!

Tänään käytiin Tonin kans salilla tekemässä ihan vaan pikkujumppailua, jotta lihakset vähän vetreytyis kuluneen viikon treeneistä ja ois iskussa ens viikkoa varten :) Ens viikko tosiaan on kevyempi, mutta eikai sitä koskaan voi liikaa venytellä, mobbailla tai kehittää niitä suurimpia heikkouksia?

Tänään tein tällästä:

Toes to barin kippiliikeen ja rytmin harjottelua. Muutama onnistunut toisto tuli, mutta suurimmaks osaks se lähti aina heijaamaan liikaa enkä saanut jatkettua liikettä ilman, että pysäytän ensin vauhtia. Tosi ärsyttävää ku ei onnistu...

Kippileukojen treenaamista (menee ihan ok... tarvii vaan lisää voimaa, että jaksais vetää enemmän putkeen, luonnollisesti:) en oo koittanu paljonko menee, mut kyllä niitä ihan riittävä määrä tähän hätään)

HSPU:n harjottelemista. Alkoi tekniikka jo vähän löytymään! Ranne vaan kipeytyi hieman ikävästi, sit koitin Antin neuvosta pitää kiinni käsipainon kahvasta, että ranne ei vääntyis, mutta se tuntui hieman hankalalta (= oon liian heikko:)

Narukiipeily - ei kummempia

Boksihypyt - muutamia toistoja aluks 50cm, sitten 75cm, 90cm ja lopuks kahden boksin päälle, eli 100cm. Tää on hauskaa! Aluks vähän pelotti hypätä noiden kahden päälle, mutta eipä siinä sit kuinkaan onneks käynyt :)

Mobbailut - rullailin jalkoja ja selkää jonkin verran, lopuks venyttelin jalat aika perusteellisesti ja venytin olkapäitä kuminauhan avulla. Oli olkapäät melko jumissa :I

Siinäpä se tais olla. Aikaa meni noin 1,5h kahvinjuonnin kera. Tässä kuva mun uusista kengistä:) :

http://instagram.com/p/jT3k7cCD2O/#


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti