lauantai 18. tammikuuta 2014

Jumppailua ja mavea

Eilen perjantaina oli salilla tekniikan hiomista snatchiin ja clean & jerkiin. Tuli kyllä erittäin tarpeeseen, koska varsinkin snatchin tekniikka on mulla vielä melko hukassa. Alkaa kuitenkin pikkuhiljaa tuntumaan paremmalta :) Keskityttiin koko tunti tekniikkaan seuraavasti:

20x snatch balance
20x hip snatch
20x squat snatch

Tein toistot alkuun kepillä x5 ja x15 15kg tangolla. Riitti aivan hyvin hien saavuttamiseks. Oli hartiat aika tukossa myös, mut ne siitä toistojen myötä aukes.

Clean & jerk:

20x front squat
20x push jerk
20x clean & jerk

Tässä tein kaikki 15kg tangolla, lukuunottamatta clean & jerkiä johon laitoin viimeisiin viiteen toistoon 25kg.

Oli tosiaan tosi kivaa ja hyödyllistä!

Lauantai

Tänään oli sitten se mun kauan odottamani deadlift 1RM. Noh, pettymys oli suuri... Heti kun tartuin tankoon, tiesin, että tänään ei ennätyksiä vedellä. Paikat oli melko jumissa vielä siitä keskiviikon mave-treenistä ja varmasti viikon muistakin treeneistä. Ei vaan lähteny niinku toivoin. Tässä treeni:

5x20kg
10x70kg
1x90kg
1x95kg
1x100kg
1x105kg

Koitin nostaa 107,5kg, mutta siinä vaiheessa kroppa alkoi sanomaan tosi pahasti vastaan, niin luovutin. Harmittaa ja ärsyttää, kun olin niin mielessäni valmistautunu isompiin rautoihin. Noh, seuraavalla kerralla sitten!

Tämän jälkeen oli elämää kauheampi metcon, (Fat) Christie:

3 kierrosta:

500m soutu
12x deadlift
21x boksihyppy (50cm)

Ekalla kierroksella tein mavet 70kg, mutta oli pakko laittaa kahelle seuraavalle 50kg tanko, ei ois tullu yhtään mitään siitä muuten. Olin jotenkin vaan hirveän loppu. Soutu on - edelleen - aivan hirveää touhua ja boksihypyt tuntui kauhean raskailta. Hyppäsin ylös ja askelsin alas, ei ollu puhtia jatkuvaan hyppelyyn. Ajaks tuli 14.23, en oo kauhean tyytyväinen... Mutta enpä oo kauheasti tätä kestävyyskuntoa viime vuosina treenannu, niin kai se on vaan hyväksyttävä, että on huonossa kunnossa sen suhteen, varsinkin silloin, jos vähänkään on kroppaa rasittanu aiemmin viikolla. Kaippa se tästä? Niin joo, jouduin myös oksentamaan tän metconin jälkeen :D aika häpeällistä...

Ostin tänään uudet siniset Reebokin Crossfit-kengät, nano 3.0! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti