tiistai 21. tammikuuta 2014

Kevyt viikko

Heipparallaa!

Tämä viikko salilla on ns. kevyt viikko. Eilen maanantaina oli alkuun tietty lämmittelyt (n. 15min), sitten testailtiin eri juttuja kelkan kanssa: vedettiin, työnnettiin ja jalkakelkkailtiin, se oli aika hauska! Lopuks sai vielä tehdän oman mielen mukaan 15-30 minuuttia kestävän jumppailun, johon piti sisällyttää omavalintaisesti seuraavista:

- soutulaite
- hiihtolaite
- Hyppynaru
- Kelkkailu
- airdyne (kuntopyörämäinen)
- juoksua

Ite tein 7min soutulaitteella, 2min hiihtoa, hyppynarua xmin ja loppuun airdyneä Oiskohan työaikaa tullu yhteensä noin 20min. Oli hyvä jumppailu!

Tänään oli kahvakuulailua. Lämmittelyjen jälkeen käytiin läpi KB snatchin ja KB CN'J:n tekniikkaa. Sit sai omaan tahtiin käydä niitä läpi valitsemillaan kuulilla. Ite lähinnä tempailin ja tein sitä 12, 16, 20 ja 24kg kuulalla. Tein myös pari TGU:ta 20kg:lla.
Tämäkin oli hyvä ja hikinen treeni :)

Lopuks istuskeltiin noin 1,5h jutustelemassa saliporukan kanssa. En halunnut lähteä kotiin, kun tiesi mikä siellä odotti: historian tuntisuunnitelman tekeminen... Se oli loppujen lopuks aika kivutonta hommaa ja sain mielestäni ihan kivan tunnin aikaseks :)

Tänään pidin harjottelussa liikuntatunnilla Kin-Ballia. Oppilaat tykkäs kovasti, peliväline on ilmeisesti sen verran motivoiva. Tuo peli on myös siitä tosi hyvä, että kaikkien täytyy osallistua, jotta peliä voi ylipäätään pelata :) Erittäin hyvä koulupeli siis. Täsä kuva:





Huomenna onkin sitten salilla lepopäivä/mobbailu! Pitää kattoa, josko sitä malttais päivän olla pois sieltä :) Onhan tässä tullu jo 7 päivää treenailtua putkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti