torstai 9. tammikuuta 2014

Sairastelua

Äh ja voi, olis pitänyt viime viikonlopun kuumeilun jälkeen antaa kropan levätä vähän enemmän. Perjantaina treenin jälkeen tuli tosiaan aivan käsittämättömän huono ja heikko olo ja kotona mittari näyttikin lämpöä. Hain lääkäristä pari päivää saikkua ja sunnuntaina koin itteni muka niin terveeks, että menin tekemään väliin jääneen penkkitreenin, joka meni näin:

3x5 bench press

20x20kg
2x5x40kg
5x45kg
5x47,5kg
5x50kg

Tuntui aika raskaalta tuo viimeinen sarja ja siitäkin voi päätellä, ettei kroppa ollut yhtään kunnossa kun normaalisti 5x5x50kg onnistuu sen kummemmitta ongelmia... Tuohon perään tein:

2x12 ring push-up

Eka setti meni 6+5+1 ja toka setti 4+3 ka loput oli pakko tehdä normipunnerruksina.

Treenin lopuks vielä:

Amrap 3

1 ttb
1 pull up

Tuo meni aika heikosti, tulos oli 25 toistoa 3 minuutissa.. En saanut minkäänlaista rytmiä hommaan ja kämmenet oli aivan tulessa :(

Maanantaina oli 3x3 over head squatia. Se on ihan uus liike ja tuntuu aika vaikealta saada kädet pysymään jämäkästi siellä missä pitäs. 

Loppuun oli:

Amrap10

8 hang power clean 
10 burbee over the bar
12 ttb

Oli aika jäätävä treeni..!

Tiistaina oli vuorossa Clean&jerk, 2 waves, tää on ehdoton suosikki! :)

Lähdin tekeen 30kg ja nostin 2,5kg:lla. Pääsin molemmilla aalloilla 52,5kg asti, sitten tuli fail... Viimeisessä aallossa olisin aika varmasti saanu ainaskin sen 55kg ylös, mut aika loppui.

Mulla on tekniikka vielä aika hukassa split jerkissä; en saa jalkoja tarpeeks leveelle ja alas.. Sen avulla myös se itse työntö helpottuis myös. Mut eiköhän se tuosta :)

Eilen keskiviikkona iski sit se flunssa kunnolla päälle. Oli pikku nuhaa ja voimattomuutta ollu havaittavissa su-ti treenien ajan, mut ajattelin et kyllä se lähtee pois, mutta toisin kävi :(

Nyt oon pari päivää saanu kärsiä nuhasta ja pään hitaudesta ja kaikenpäälle just nyt, kun MKT-harjottelu (eli loppuharjottelu) alkoi opinnoista :(

En millään malttais jäädä tän päivän mave-treenistä pois, mut kai se on pakko, yhyy :(( jäi viime viikoltakin mavet tekemättä yllättävän työvuoron takia. Höh!

Tässä vielä kuva salin ennätystaulusta, johon uskaltauduin itseni laittamaan :) ehkä se tsemppaa tekemään kovemmin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti