tiistai 25. helmikuuta 2014

Etukyykkyä ym.

Tjena!

Viikko on alkanut - kerrankin - ihan kivasti, niin treenin kuin loppuharjottelunkin osalta. Harjottelussa on tosiaan viimeinen viikko menossa, sen jälkeen viikon lomailu, jonka jälkeen saa pukeutua jälleen Tuiran Lidlin sinisiin... Gradun loppuun viemistä unohtamatta! Mutta muuta pakollista olemista ei enää ole! Viimeistään kesäkuussa ois tarkotus saada paperit ulos yliopistolta.

Tällä viikolla alkoi uus sykli: etukyykkyä, push pressiä, mavea (ja painonnostoliikkeet pysyy luonnollisesti edelleen mukana). Aivan kivoja liikkeitä tulossa :)

Maanantai:

OTM 10 2x Squat snatch (eli 10 min ajan, jokaisella alkavalla minuutilla 2 tempausta kyykkyyn)

Tein kaikki toistot 15kg, jotta se tekniikkaa sieltä joskus löytyis. Onnistuin jopa muutamassa ihan kivasti! Sain karsittua mun epämääräisen hypyn pois sieltä välistä (ainakin aina välillä)... mutta paljon on vielä töitä tehtävänä!

Front squat 3x5

5x 45kg
5x 55kg
5x 60kg

Lämmittelyks 15kg + 35kg. Tätä en juurikaan oo koskaan tehnyt, että oon aivan tyytyväinen tekemiseeni. Tässä on paljon enemmän varmuutta kuin takakyykyssä; ei tarvi pelätä selän puolesta niin paljoa ja asento on muutenkin automaattisesti luonnollisempi.
Tiistai

Tänään oli taitojuttuja: muscle-uppia ja HSPU:ta. 

MU-progressiot meni aivan kivasti, koko ajan tulee enemmän varmuutta siihen omaan touhuun. Tänään en lähteny silti ees koittamaan, josko sitä MU:ta sieltä löytyis (tuskin pitkään aikaan...).
Hsput menee voiman puolesta, mut tekniikassa on vielä tekemistä. Taidan olla liian lähellä seinää, koska kippaan sieltä aina pois ylös mennessä. Eiköhän tämäkin tästä...

Metcon: AMRAP 20:

2 MU
4 HSPU
8 KB Swing (24kg)

Koska MU:t tai HSPU:t ei mee, nii jouduin skaalaamaan niitä seuraavasti:
MU: 2 kippileukaa myötäotteella + 2 rengasdippiä (kuminauha apuna dipeissä)
HSPU: boksilta

Skaalaukset oli vähän turhan kevyet, mutta ainakin sai tehtyä kunnolla.  Dipit varsinkin meni aivan liian helposti... Swingit tein oikean kokoisella kuulalla ja siinä kyllä kieltämättä alkoi hapottamaan ihan kivasti. Tuo vasen käsi on vieläkin hellänä (pari viikkoa sitten sattuneen) repeämisen jälkeen, mutta onneks se ei ihan kauheasti häirinny touhuja :)

Illan oon taas suunnitellu huomisen tunteja; väinämöistä kuvikseen, tukiopetusta matikkaan ja tarinankirjotusohjeita äikkään. Lepponen päivä tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti