keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Thrustereita ja metcon

Eilen oli vuorossa thrusterit. Ohjelmoinnin mukaan olis ollut 3x3, mutta koska mulla jäi viime viikolta 3x5 tekemättä Winter Warien takia, tein ne:

Lämmittelysarjat:

5x25kg
5x30kg
5x35kg

5x37,5kg
5x40kg
5x42,5kg

Oli aika raskasta tehdä, johtuiko sitten vielä viikonlopun reissaamisesta ja rälläämisestä vai ihan vaan jostain muusta... Samapa tuo, tuleehan noita reenejä :)

Treenin loppuun tehtiin aivan jäätävä metcon:

AMRAP20 (eli 20min aikana niin monta kierrosta ku kerkeää)

10 front squat (40-60% 1RM, tein 25kg ku en uskaltanu enemmällä...)
15 KB-Swing (16kg)
20 Burbee

Muuten meni ihan ok, mutta noi burbeet hapotti aivan hemmetisti. Huhuhu! Kyykyt ja kahvakuulaheilautukset oli se treenin lepohetki. Toivottavasti tää kunto alkais pikkuhiljaa mennä ylös, ja kohisten! En jaksa enää tätä hajoilua :D Vaikka toisaalta, kun kunto kohoaa, saa laittaa enemmän painoja tankoon ja jälleen ollaan samassa tilanteessa hapottavuuden suhteen, mut ainakin voi verrata sitten aiempia painoja ja olla (ehkä) tyytyväinen siihen, mitä on tehty :)

Tänään käytiin mobbailemassa. Tehtiin jumipalloilla hierontaa jalanpohjista selkään asti ja kyllä tekikin hyvää, vaikkakin aivan saakelin kipeää. Oon enemmän tukossa ku tiesinkään... Pitäs muistaa venytellä useammin! Miks se on niin vaikeaa..?

Harjottelu meni tänään oikein mukavasti! Sain tosi kivaa palautetta matikantunnista ja historiastakin oikein hyvää :) huomenna on vaan yks hissa pidettävänä ja perjantaina tyttöjen luistelu. Sitten onkin viikonloppu treeneineen, Sannan synttärit, lauantaina koulun olympialaiset sekä Karolinan ja Matin kanssa illallinen. Puuhan täyteinen viikonloppu luvassa... Mutta kai tätä kotona nyhjöttämistä ja tuntisuunnitelmien tekemistä pitää välillä yrittää kompensoida?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti